Kamera buktatta le a tolvajt

2022. 08. 09., k - 13:00
Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A biztonsági őröket ellökve menekült a rabló egy kiskunhalasi áruházból. A rendőrök hamar beazonosították az üzlet kameráinak segítségével a 27 éves elkövetőt. A férfit elfogták és kezdeményezik a letartóztatását.

Lopásról értesítette a rendőrséget egy biztonsági őr, mivel két pendrive-ot tulajdonított el egy ismeretlen férfi az egyik kiskunhalasi áruházból idén június 23-án.

A nyomozás során kiderült, hogy a tolvaj a kosarába pakolta az eltulajdonítani kívánt holmit, amiket letakart egy ruhaneművel. Ezután bement a póbafülkébe, ahol eltávolította az áruvédelmi eszközöket az adattárolókról, majd zsebre vágta azokat és távozni készült. A biztonsági őröknek feltűnt a turpisság, és próbálták megállítani a férfit, aki az őröket félrelökve menekült el a helyszínről.

 A nyomozók az áruház kamerájának felvételét elemezték, mely alapján beazonosították a rendőrök számára korántsem ismeretlen elkövetőt. A 27 éves kiskunhalasi férfit tegnap elfogták és őrizetbe vették. Az egyenruhások rablás miatt gyanúsítottként hallgatták ki és kezdeményezik a letartóztatását.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Halmozta a közlekedési jogsértéseket

A Kalocsai Rendőrkapitányság egyenruhásai őrizetbe vettek egy 21 éves fajszi férfit, aki ittasan, az eltiltás hatálya alatt úgy vezetett, hogy cserbenhagyás – és egy korábbi ittas vezetés – miatt büntetőeljárás volt folyamatban ellene.

 

Forró nyomon

Egy órán belül elfogták a dorogi rendőrök azt a férfit, aki egy tokodi családi házba akart betörni.

 

Teljes útlezárás az M43-as autópályán

Pályakarbantartási munkálatok és műszaki mentés miatt teljes szélességében lezárták az M43-as autópálya Makó felé vezető oldalát Maroslele közelében, ahol tegnap halálos baleset történt.

 

Meglopta a munkatársát

A férfi és ismerőse közel 1,5 millió forint készpénzt és arany ékszert lopott. A debreceni rendőrök befejezték a nyomozást.

 

Lecserélte a rendszámtáblát

A debreceni nyomozók egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a 40 éves férfit.