Kefére fájt a foga

2024. 02. 20., k - 14:56
Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A lopási kár értéke meghaladta a négyszázezer forintot.

Az egyik pápai drogéria munkatársa értesítette a rendőrséget 2024. február 15-én, hogy a leltárkészlet ellenőrzése során több termék hiányát fedezte fel, köztük elektromos fogkefékét is.

A nyomozók még a hétvégén elfogtak egy 32 éves nőt, akit lopás bűntette miatt kihallgattak. A helyi lakos elismerte, hogy január végétől három alkalommal is járt a drogériában, ahol értékeket vett magához, melyekkel aztán fizetés nélkül távozott.

A rendőrök a nő lakásán tartott kutatáskor három elektromos fogkefét megtaláltak, több más értékkel együtt, melyek hasonló lopásokból származtak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.