Kerekesszékes férfit fosztott ki

2022. 09. 14., sze - 14:19
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök rövid idő alatt elfogták azt a férfit, aki kerekesszékes áldozatát fosztotta ki Miskolcon.

Kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 50 éves rakacaszendi férfival szemben. A gyanúsított 2022. szeptember 13-án 10 óra körül egy kerekesszékkel közlekedő férfinek nyújtott segítséget Miskolcon. A mozgásában korlátozott férfi arra kérte alkalmi ismerősét, hogy tolja el az általa kért címre. Útközben azonban a szívességet teljesítő férfi hirtelen megragadta a székhez rögzített táskát, ami elszakadt. Az 50 éves férfi a megszerzett zsákmányával el tudott szaladni. A táska elülső részében közel 20 ezer forint, és egy telefon volt.

táska

A bejelenést követően a rendőrök rövid idő alatt azonosították, elfogták majd a rendőrségre előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit.

A Miskolci Rendőrkapitányság a támadót őrizetbe vette, egyben előterjesztést tett letartóztatásának ügyészi indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Újra járható a 48-as főút

A rendőrök a baleset helyszínelését befejezték, a félpályás útlezárást 15 óra 45 perckor feloldották, a forgalom ismét zavartalanul haladhat.

 

„Jó buli” volt

A rendőrök néhány nap alatt elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 19 éves férfit.

 

Őrizetben egy ózdi díler

A rendőrök elfogtak egy ózdi drogterjesztő férfit, akit elfogása után gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.