Keresztülhúzták számítását

2022. 09. 09., p - 07:01
Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Alkalmi partnere helyett a gödöllői rendőrök fogadták azt a 20 éves fiút, aki intim képekkel akart szexuális együttlétet kikényszeríteni egy 19 éves lánytól. Az áldozat látszólag belement, majd értesítette a rendőrséget – a találka helyén bilincselték.

Egy gödöllői fiatal tett feljelentést 2022. szeptember 5-én, miután egy ismerőse néhány héttel azelőtt megkereste és elárulta: intim fotókat birtokol róla. Először kedveskedve akarta „befűzni” a lányt, mondván segít neki, ám a lány elutasította közeledését. A visszautasítást hallva a fiatalember hangnemet váltott. Közölte, ha a lány nem fekszik le vele, a nyilvánosság számára elérhetővé teszi a képeket. A lány többszöri erősködés után beleegyezett és megállapodtak, 2022. szeptember 6-án délelőtt lerendezik a dolgot. A találka helyszínéről és időpontjáról a feljelentéssel egy időben értesültek a rendőrök, akik elfoglalták helyüket. A fiatalember megérkezett, belépve a lakásba levette a cipőjét, majd mielőtt rátért volna a lényegre két felfegyverzett vadidegen lépett ki addigi rejtekhelyéről. Nemcsak a cipő került sebtében vissza a lábra, az outfit kiegészült egy bilinccsel és egy vezetőszárral, majd a villámlátogatás villámgyorsan a rendőrkapitányságon folytatódott a gödöllői nyomozók társaságában.

P. Roland beismerő vallomást tett. Állítása szerint a visszautasítást nem kezeli jól, „van egy kattom” - fogalmazott. Mindent azért csinált, hogy megszerezze magának a lányt, de már nagyon megbánta.

A Gödöllői Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya szexuális kényszerítés kísérlete bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le vele szemben a további eljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Halmozta a közlekedési jogsértéseket

A Kalocsai Rendőrkapitányság egyenruhásai őrizetbe vettek egy 21 éves fajszi férfit, aki ittasan, az eltiltás hatálya alatt úgy vezetett, hogy cserbenhagyás – és egy korábbi ittas vezetés – miatt büntetőeljárás volt folyamatban ellene.

 

Forró nyomon

Egy órán belül elfogták a dorogi rendőrök azt a férfit, aki egy tokodi családi házba akart betörni.

 

Teljes útlezárás az M43-as autópályán

Pályakarbantartási munkálatok és műszaki mentés miatt teljes szélességében lezárták az M43-as autópálya Makó felé vezető oldalát Maroslele közelében, ahol tegnap halálos baleset történt.

 

Meglopta a munkatársát

A férfi és ismerőse közel 1,5 millió forint készpénzt és arany ékszert lopott. A debreceni rendőrök befejezték a nyomozást.