Keserű ébredés

2024. 05. 24., p - 11:25
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A sértett reggel szembesült azzal, hogy míg ő az igazak álmát aludta otthonában, addig meglopták.

Bejelentés érkezett a Karcagi Rendőrkapitányságra május 23-án reggel. A kenderesi sértett elpanaszolta, hogy május 22-én 22 óra és május 23-án 4 óra között valaki átmászott a kerítésén, és kifeszítette házának bejárati ajtaját. Míg ő aludt, az ismeretlen a testi közelségéből ellopta ezüst nyakláncát medállal, továbbá a pénztárcáját, amiben 86 ezer forint, bankkártya és a személyes okmányai voltak. Akkor szembesült a bűncselekménnyel, amikor munkába indult, és nem találta értékeit azon a polcon, ahol korábban hagyta.

A rendőrök adatot gyűjtöttek és hamarosan előállítottak egy 28 és egy 18 éves kenderesi lakost, akiket kifosztás bűntett miatt hallgattak ki. Az ékszert és a pénzt nem találták meg a rendőrök, azonban a tárcát és a személyes okmányokat visszaadták a sértettnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Őrizetben a betörő

Több millió forintot és arany ékszereket lopott egy férfi Szegeden. A rendőrök elfogták.

 

Országos elismerésben részesült

Szommer Attila, A Déli Agrárképző Centrum Csapó Dániel Mezőgazdasági Technikum és Kollégium tanára országos rendőrfőkapitányi jutalmat vehetett át Pedagógusnap alkalmából.

 

Kivonták a forgalomból

A bűnügyi felügyelet hatálya alatt álló férfi új pszichoaktív anyagot árult Kunmadarason, a karcagi nyomozók őrizetbe vették.

 

Körözött autó Röszkén

A Kecskeméti Rendőrkapitányság által keresett kocsit foglaltak le Röszke közúti határátkelőhelyen a magyar rendőrök.

 

Ki lehet Ő?

A Szigetszentmiklósi nyomozók az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.