Késsel fenyegetőzött - tíz percen belül elfogták a budapesti rendőrök

2022. 12. 05., h - 08:00
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A gyanú szerint a férfi pénzt és telefonjának feltöltését is követelte az eladótól egy XIII. kerületi aluljáróban.

Az angyalföldi rendőrök 2022. november 28-án 15 óra 50 perckor egy XIII. kerületi aluljáróban lévő mobilüzlethez siettek, mivel onnan egy késsel fenyegetőző férfi miatt kértek segítséget.

Az egyenruhások a feltételezett elkövetőt tíz percen belül még a helyszínen elfogták, majd a kerületi rendőrkapitányságra előállították. Az eset során senki nem sérült meg.

Az eladó a rendőröknek elmondta, hogy amikor a férfi bement a boltba, először a telefonját akarta feltöltetni, majd elővett egy kést és pénzt követelt tőle.

A XIII. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói az 57 éves férfit felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett kísérlete miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

A rendőrség garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás kapcsán.

 

A törvény elől nem lehet elbújni

Több napig bujkált a rendőrök elől Gyöngyösorosziban az a két betörő, akik napokkal korábban egy raktárépületből szerszámokat lovasítottak meg.

 

Strandolás közben jött a hívás

A telefonos csalók nem állnak le a nyári szünetben sem. Folyamatosan próbálnak hozzáférni a gyanútlan emberek bankszámláihoz Zalában is. Sajnos még mindig nagyon sokszor járnak sikerrel!

 

Nyúlcipőt húzott, de hiába

Több lopást is elkövetett a közelmúltban egy 23 éves kecskeméti férfi, aki ugyan megpróbált elfutni a rendőrök elől, de hamar utolérték. Az ellopott értékeket megtalálták a nyomozók és visszaadták a tulajdonosoknak.

 

Keressük Érsek Sándort

Az Ózdi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 54 éves férfi eltünése ügyében.