Késsel támadott élettársára

2023. 05. 26., p - 08:37
Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A 38 éves mosonmagyaróvári asszonyt a rendőrök őrizetbe vették.

A rendőrségre 2023. május 25-én 15 óra körül bejelentés érkezett, hogy Mosonmagyaróváron, a Háromsarok közben található házban késelés történt. A helyszínre érkező egyenruhások megállapították, hogy családi veszekedést követően egy 38 éves nő konyhai késsel különböző testrészein több alkalommal megszúrta 47 éves élettársát. A lakásban tartózkodó asszonyt a rendőrök elfogták, és a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra előállították.

A nyomozók az elkövetőt – őrizetbe vétele mellett – súlyos testi sértés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Helikopter az M5-ös sztráda felett

Motoros rendőrök és szolgálati helikopter bevonásával folytatta a fokozott ellenőrzést a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M5-ös autópályán.

 

Lezárták: 13 balhé lett a vége

Jelenleg is letartóztatásban van az a 20 éves fiatal, akit a bajai rendőrök még májusban vettek őrizetbe tucatnyi lopás miatt. Most befejezték az ügy vizsgálatát, és vádemelést javasolnak a gyanúsított ellen.

 

Sikeres ellenőrzést tartottak a rendőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság 2023. szeptember 28-án délelőtt az illegális migráció és az ahhoz kapcsolódó más jogellenes cselekmények felfedése érdekében nagyszabású összehangolt akciót hajtott végre.

 

Lopás miatt keressük

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik annak a nőnek az azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi üzletben napszemüveget lopott.