Kést rántott

2017. 09. 23., szo - 06:10
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A rendőrök elfogták azt a férfit, aki egy józsefvárosi társasházból kerékpárokat próbált meg ellopni, majd a biztonsági őrre kést fogott.A férfi később két korábbi biciklilopást is beismert.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 40 éves budapesti L. János 2017. szeptember 20-án éjfél körül befeszítette egy józsefvárosi társasház ajtaját, majd az udvaron lévő kerékpártárolóból több biciklit is megkísérelt ellopni. A ház biztonsági őre észrevette a gyanúsan viselkedő férfit és megpróbálta a helyszínen visszatartani, de az elkövető kést rántott, amivel az őrt nem sebesítette meg, de ellökte és kimenekült a társasházból.

A józsefvárosi rendőrök két perc alatt kiértek és a helyszín közelében elfogták L. Jánost, majd előállították a kerületi rendőrkapitányságra.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói a férfit lopás vétség kísérlet és felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt gyanúsítottként hallgatták ki. L. János másnap elismerte a bűncselekmény elkövetését, valamint két korábbi kerékpárlopást is.​


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.