Két díler kezén kattant a bilincs

2021. 11. 24., sze - 15:32
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A kisbéri rendőrök két kábítószer-terjesztőt vettek őrizetbe.

Egy 38 éves banai férfit fogtak el a Kisbéri Rendőrkapitányság egyenruhásai, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályával együttműködve, aki korábban a gyanú szerint rendszeresen több személy részére kábítószert adott el. A. Péterrel szemben előállítását követően kábítószertesztet alkalmaztak a rendőrök, ami pozitív lett. A férfit kihallgatását követően őrizetbe vették.

Néhány órával később a nyomozók elfogták azt a 40 éves tárkányi férfit is, akitől a gyanú szerint A. Péter a tiltott szereket beszerezte. Az F. László házában tartott kutatás során a rendőrök a garázsban fecskendőt, kábítószer gyanús anyagot, nejlon zacskót és digitális mérleget találtak, amelyeket lefoglaltak. Emellett egy flóbert lőfegyver is előkerült, amelynek tartására a férfinak nem volt engedélye. A kisbéri nyomozók kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének gyanúja miatt hallgatták ki őt gyanúsítottként, majd őrizetbe vették. A rendőrség kezdeményezte mindkét gyanúsított letartóztatásának indítványozását.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Csak a kocsiba ne!

A bűnügyi osztályvezető szolgálatba tartott, amikor megállította a korábban Sátoraljaújhelyről eltulajdonított autót és annak utasait. A kocsiban volt egy lopott kerékpár, és több üveg alkohol is, amit a feltételezett elkövetők elfogásuk előtt tulajdonítottak el egy boltból, a sofőrnek ráadásul nem volt vezetői engedélye, és a burgonya is eltűnt.

 

Eredményes csapatmunka

A Fejér megyei rendőrök a 62 éves dunaújvárosi gyanúsított letartóztatása mellett folytatják tovább az ügy vizsgálatát.

 

Duplázott a sofőr

A kapuvári rendőrök egy ittas állapotban lévő homokszentgyörgyi gépkocsivezetőt fogtak el, akit korábban a bíróság azért tiltott el a vezetéstől, mert alkoholos állapotban vezette autóját.

 

Lezárt akta: Mint a cséphadaró…

A kisteleki rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát egy baksi férfival szemben, aki ellen súlyos testi sértés, állatkínzás és garázdaság miatt indult eljárás.