Két díler kezén kattant a bilincs

2021. 11. 24., sze - 15:32
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A kisbéri rendőrök két kábítószer-terjesztőt vettek őrizetbe.

Egy 38 éves banai férfit fogtak el a Kisbéri Rendőrkapitányság egyenruhásai, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályával együttműködve, aki korábban a gyanú szerint rendszeresen több személy részére kábítószert adott el. A. Péterrel szemben előállítását követően kábítószertesztet alkalmaztak a rendőrök, ami pozitív lett. A férfit kihallgatását követően őrizetbe vették.

Néhány órával később a nyomozók elfogták azt a 40 éves tárkányi férfit is, akitől a gyanú szerint A. Péter a tiltott szereket beszerezte. Az F. László házában tartott kutatás során a rendőrök a garázsban fecskendőt, kábítószer gyanús anyagot, nejlon zacskót és digitális mérleget találtak, amelyeket lefoglaltak. Emellett egy flóbert lőfegyver is előkerült, amelynek tartására a férfinak nem volt engedélye. A kisbéri nyomozók kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének gyanúja miatt hallgatták ki őt gyanúsítottként, majd őrizetbe vették. A rendőrség kezdeményezte mindkét gyanúsított letartóztatásának indítványozását.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A véleménynyilvánítás szabad, Budapest megbénítása továbbra sem

A korábbi szervező újra bejelentette, hogy augusztus 20-ától elfoglalná a fővárosi rakpartokat. A Budapesti Rendőr-főkapitányság ismét előíró-korlátozó határozatot hozott, melynek értelmében továbbra is tilos traktorokkal Budapest belvárosába vonulni vagy traktorokkal a rakpartokat elfoglalni.

 

A haza szolgálatáért

Állami ünnepünk, augusztus 20-a alkalmából több Békés megyében szolgálatot teljesítő rendőr és rendőrségi dolgozó részesült elismerésben.

 

36 év szívvel, lélekkel

Leköszönt a Békési Rendőrkapitányság vezetője, Ladányi Zoltán r. ezredes, aki hivatásos szolgálati idejének felét rendőrkapitányként töltötte.

 

Rendőrkézen a betörő

Motoros felszerelést és napozó ágyakat lopott egy csongrádi házból egy férfi, a rendőrök elfogták.