Két körözött, kilenc elfogatóparancs

2022. 09. 16., p - 07:50
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A budapesti célkörözési rendőrök egy Heves megyei községben fogtak el két körözöttet; egyikük már négy éve bujkált.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztálya a Füzesabonyi Rendőrkapitányság és a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság MEKTA  munkatársaival együttműködve 2022. szeptember 8-án éjjel egy Heves megyei községben ütött rajta egy körözött pároson: a 32 éves Sz. Brigitta négy éve, míg élettársa, a 45 éves V. László egy éve bujkált a hatóságok elől.

A nővel szemben összesen hat elfogatóparancs volt érvényben, melyeket a Fővárosi Törvényszék, illetve a Budapest Környéki Törvényszék BV. Csoport és a PKKB rendelt el. Keresték őt bűnpártolás, állatkínzás, rablás és lopás miatt indított ügyekben is.

A férfit orgazdaság, valamint lopások ügyében a Fővárosi Törvényszék BV. Csoport, illetve a Nyíregyházi Rendőrkapitányság kereste.

A párost elfogásukat követően a Heves Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték a korábban kiszabott börtönbüntetésük letöltésére.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Újra járható a 48-as főút

A rendőrök a baleset helyszínelését befejezték, a félpályás útlezárást 15 óra 45 perckor feloldották, a forgalom ismét zavartalanul haladhat.

 

„Jó buli” volt

A rendőrök néhány nap alatt elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 19 éves férfit.

 

Őrizetben egy ózdi díler

A rendőrök elfogtak egy ózdi drogterjesztő férfit, akit elfogása után gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.