Két órán belül megfogva

2022. 03. 26., szo - 12:41
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Lopással gyanúsítanak egy férfit az abonyi rendőrök.

A sértett 2022. március 24-én reggel sétált be az Abonyi Rendőrőrsre és bejelentette, az éjjel egy, a Fő téren lévő tárolóból kétkerekűjét valaki ellopta.

A körzeti megbízottak kiváló hely és személyismeretének köszönhetően azonosítottak egy férfit, aki elkövethette a bűnös cselekményt. A 37 éves helyi férfi otthonához mentek és kutattak, a ház melléképületben látták meg díszelegni a lopott kerékpárt. Lefoglalták, majd visszaadták tulajdonosának.

A férfit előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. Tettét beismerte, és azzal próbálta magyarázni, hogy hosszú útról tért haza a családjával Abonyba, a kislánya pedig nagyon fáradt volt. Úgy gondolta, hogy megkímélve őt, a tárolóban megpillantott kerékpárral hazaviszi, másnap pedig majd visszateszi azt.

Vele szemben az Abonyi Rendőrőrs lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást. 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: rendszámtáblát loptak

A Csongrádi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást két kisteleki és egy csongrádi férfi ellen, akik egy Felgyőnél balesetet szenvedett személyautó rendszámtábláját ellopták.

 

Lezárt akta: megmenthette volna az öv

Sorsára hagyta balesetes autója alá szorult utasát, majd hazabotorkált tavaly novemberben - a gyanú szerint - az a sofőr, aki ellen a napokban fejezték be a vizsgálatot a Pest megyei közlekedésrendészek. Az OSSZA(D)! 3. című videó az ilyen és hasonló balesetek megelőzéséért készült!