Kettőt egy csapásra

2022. 01. 19., sze - 09:59
Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A szigetszentmiklósi rendőrök elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki azt a két 16 éves kamaszt, akik a gyanú szerint hét üzletbe törtek be.

Rendre érkeztek a feljelentések a rendőrségre, szigetszentmiklósi bolt betörésekről 2021 decemberétől kezdődően. A betörők vittek mindent, ami a kezük ügyébe akadt, pénzt, mobiltelefonokat, italokat, pénztár kazettát. A szigetszentmiklósi rendőrök összefésülték a rendelkezésükre álló információkat, néhány nap alatt eljutottak két tinédzserhez, akik a betöréssorozat elkövetésével gyanúsíthatók.

A helyi zsaruk egy 2022. január 17-én reggel mindkettőjük szigetszentmiklósi otthonába mentek, elfogták és előállították őket a kapitányságra. A fiúk egybehangzóan beismerték, és részletesen vallottak tetteikről a nyomozóknak.

A két 16 éves fiatal ellen hatrendbeli lopás vétsége, és egyrendbeli lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság.

124

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.