Kéztöréssel zárult a vita

2019. 01. 16., sze - 11:22
Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Súlyos testi sértés Ötvöskónyiban.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2019. január 15-én 16 óra körül Ötvöskónyiban, az Öreghegyen egy 21 éves férfi szóváltást követően egy karóval megütötte férfi ismerősét. A sértett a bántalmazás következtében - az elsődleges orvosi vélemény alapján - 8 napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett.

A helyi férfit a rendőrök elfogták és előállították a Nagyatádi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.