Kifosztás miatt kattant a bilincs

2023. 11. 28., k - 09:59
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A szolnoki rendőrök őrizetbe vettek egy 31 éves férfit, aki egy vonaton alvó nő táskájából kilopta a pénztárcát.

A megalapozott gyanú szerint egy 31 éves férfi 2023. november 23-án kora reggel az egyik Budapest és Szolnok között közlekedő vonaton odaült egy alvó nőhöz, majd kivette a táskájából a tárcáját a benne lévő okmányokkal, bankkártyákkal és pénzzel. A nő arra ébredt, hogy meglökték a lábát. A férfi ekkor felállt, és átment egy másik vagonba. A sértett belenézett a táskájába, és észrevette, hogy eltűnt a tárcája. Azonnal jelezte ezt a jegyvizsgálónak, és számonkérték a férfit, aki ekkor visszaadta az ellopott tárgyakat, valamint a pénz egy részét.

A gyanúsított leszállt az időközben Szolnokra érkező vonatról, azonban a rendőrök a vasútállomás területén elfogták. Előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók kifosztás bűntette miatt kihallgatták, majd őrizetbe vették. A bíróság elrendelte a férfi letartóztatását


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Más alkatrészeket küldött

A Mátrix Projekt keretén belül egy miskolci férfival szemben folytattak büntetőeljárást a szentgotthárdi rendőrök, aki két vásárlót is átvert.

 

Kristálydílerek

A zuglói rendőrök egy kábítószer-kereskedelemmel gyanúsított páron ütöttek rajta. A lakásukon talált drog mellett rengeteg pénzt, két autót és tizenegy mobiltelefont is lefoglaltak.

 

Kik lehetnek?

Tolvajok azonosításához kérnek segítségét a budaörsi rendőrök.

 

A dobogó mindhárom fokából jutott

Egyéniben első és harmadik, míg csapatban második helyen végzett a Tolna vármegyei különítmény a BM Országos Terepfutó Bajnokságon.

 

Őket körözzük

A ferihegyi gyorsforgalmi úton két halálos áldozatot követelő közlekedési baleset kapcsán a BRFK hét nepáli állampolgár ellen adott ki elfogatóparancsot.