Kihasználta, hogy nem tudott védekezni

2022. 06. 08., sze - 11:46
Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A jánoshalmi rendőrök elfogták a kifosztással gyanúsítható nőt.

Jánoshalmán, a Vörösmarty utcában tolta kerékpárját 2022. június 5-én 15 óra 30 perckor egy idős asszony. Váratlanul egy ismeretlen nő a kerékpárra akasztott táskáját minden előzmény nélkül elkezdte rángatni. A sértett nem tudott védekezni, így miután a táska füle leszakadt, az elkövető elszaladt a zsákmánnyal.

A jánoshalmi rendőrök az adatgyűjtés során beazonosították a kifosztással gyanúsítható 22 éves helyi nőt, akit tegnap elfogtak. A gyanúsított kihallgatásán beismerő vallomást tett.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

A rendőrség garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás kapcsán.

 

A törvény elől nem lehet elbújni

Több napig bujkált a rendőrök elől Gyöngyösorosziban az a két betörő, akik napokkal korábban egy raktárépületből szerszámokat lovasítottak meg.

 

Strandolás közben jött a hívás

A telefonos csalók nem állnak le a nyári szünetben sem. Folyamatosan próbálnak hozzáférni a gyanútlan emberek bankszámláihoz Zalában is. Sajnos még mindig nagyon sokszor járnak sikerrel!

 

Nyúlcipőt húzott, de hiába

Több lopást is elkövetett a közelmúltban egy 23 éves kecskeméti férfi, aki ugyan megpróbált elfutni a rendőrök elől, de hamar utolérték. Az ellopott értékeket megtalálták a nyomozók és visszaadták a tulajdonosoknak.

 

Keressük Érsek Sándort

Az Ózdi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 54 éves férfi eltünése ügyében.