Kincs, ami nincs

2022. 09. 22., cs - 08:05
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A gyanú szerint a 17 éves fiú egy budafoki udvarban parkoló autóból lopott több mint ötmillió forint értékben.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXII. Kerületi Rendőrkapitánysága indított eljárást, mivel 2022. szeptember 17-én éjszaka egy fiatal férfi átugrott egy budafoki ház kerítésén, és az udvaron pakoló autót feltörte. A gépkocsi ablaküvegét betörte és egy táskát kiemelt, amiben arany és ezüst ékszerek, órák és iratok voltak. A megkaparintott zsákmány értéke ötmillió forint volt. A ház lakói azonban felkeltek és a kerítésen át menekülőt meglátták, majd értesítették a rendőrséget. A kiérkező járörők a férfi útvonalát követve megtalálták egy szomszédos kertben az eldobott táskát és az abban lévő értékeket, melyet hiánytalanul visszaadtak a tulajdonosnak. A 17 éves fiatalt azonosították és aznap elfogták, majd előállították a XXII. Kerületi Rendőrkapitányságra, ahol lopás bűntett gyanúja miatt kihallgatták.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Célkörben

A Pest vármegyei célkörözési nyomozók kopogtattak be egy zuglói panzió szobájába, ahol elfogtak egy többszörösen körözött férfit.

 

Meggyanúsítva

A nagykőrösi rendőrök azonosították és elfogták azt a 31 éves helyi férfit, aki a gyanú szerint egy italdiszkontba járt rendszeresen, -nem vásárlási célzattal.

 

"Munkaruhája" buktatta le

Több bűncselekményt is ugyanabban az öltözetben hajthatott végre az a férfi, akit most őrizetbe vettek a XIII. kerületi rendőrök.

 

Elfogadhatatlan kockázatot vállaltak

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai huszonhárom ittas, illetve egy bódult sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év huszonkettedik hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.