Kincs, ami nincs

2022. 09. 22., cs - 08:05
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A gyanú szerint a 17 éves fiú egy budafoki udvarban parkoló autóból lopott több mint ötmillió forint értékben.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXII. Kerületi Rendőrkapitánysága indított eljárást, mivel 2022. szeptember 17-én éjszaka egy fiatal férfi átugrott egy budafoki ház kerítésén, és az udvaron pakoló autót feltörte. A gépkocsi ablaküvegét betörte és egy táskát kiemelt, amiben arany és ezüst ékszerek, órák és iratok voltak. A megkaparintott zsákmány értéke ötmillió forint volt. A ház lakói azonban felkeltek és a kerítésen át menekülőt meglátták, majd értesítették a rendőrséget. A kiérkező járörők a férfi útvonalát követve megtalálták egy szomszédos kertben az eldobott táskát és az abban lévő értékeket, melyet hiánytalanul visszaadtak a tulajdonosnak. A 17 éves fiatalt azonosították és aznap elfogták, majd előállították a XXII. Kerületi Rendőrkapitányságra, ahol lopás bűntett gyanúja miatt kihallgatták.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrök vitték haza a Bükkben eltévedt nőket

Az aggódó férj telefonált az esti órákban a rendőrségre, hogy felesége és annak barátnője feltehetőleg eltévedt a Bükkben. A 66 és 77 éves nőt éjféltájt találták meg a rendőrök, erdészek segítségével.

 

Vissza az iskolába

A fővárosi rendőrök elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint sorozatjelleggel követett el lopásokat a XIII. kerületben; két tanári szobát is kiszemelt.

 

Lezárt akta: tíz migránst csempészett

A Kisteleki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai befejezték az ügy vizsgálatát azzal a szerb állampolgárral szemben, aki 10 határsértőt akart Nyugat-Európába szállítani.