Kiskamaszt rabolt ki

2024. 03. 12., k - 10:25
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Egy 22 éves férfi egy iskolás fiút fenyegetett meg Jászapátin, és elvette az utolsó forintjait is. A jászsági rendőrök három órán belül elfogták a tettest, kihallgatták és őrizetbe vették.

Egy 14 éves helyi gyermeket szólított meg egy ismeretlen férfi a jászapáti Hősök terén március 11-én este, és pénzt kér tőle. A fiú 100 forintot odaadott neki, majd továbbment. A gyanúsított ekkor vérszemet kapott, a gyermek után indult, és még több pénzt követelt tőle. A fiú nem akart többet adni, ezért a férfi belenyúlt a sértett kabátzsebébe, és közben megfenyegette: „Álljál le, mert nyílik a bicska!” Végül 1100 forintot kivett a kabátzsebből, majd elment.

Bejelentést követően a nyomozók adatot gyűjtöttek, kamerafelvételt elemeztek. A nyomozási cselekmények eredményeként a rendőrök a Dr. Szlovencsák Imre úton elfogtak, majd előállítottak egy 22 éves helyi lakost a Jászapáti Rendőrőrsre. A férfit rablás bűntett miatt hallgatták ki, de tagadta a bűncselekmény elkövetését. A nyomozó hatóság őrizetbe vette, és kezdeményezik letartóztatását.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Törvényt szegett

A rendőrök őrizetbe vettek egy férfit, aki több elektromos rollerben is kárt okozott, valamint kerékpárokat lopott Hódmezővásárhelyen.

 

Legyünk elővigyázatosak!

A Dombóvári Rendőrkapitányság szervezésében Csalások az online térben címmel lakossági előadást tartottak Kurdon.

 

Minek az embernek ellenség?

Az ismerősétől lopott kulccsal ment lopni annak lakására egy nő Csepelen. Az éber szomszédoknak köszönhetően a rendőrök a helyszínen elfogták.

 

Vajon kié lehet?

A zalaegerszegi rendőrök várják a képeken látható bicikli tulajdonosának jelentkezését.