Könnyű pénzt remélt - lebukott

2021. 12. 20., h - 06:30
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A budapesti rendőrök egy 22 éves férfit fogtak el a XIX. kerületben, akit azzal gyanúsítanak, hogy többek között fiatalkorúaknak is adott el marihuánát.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIX. Kerületi Rendőrkapitánysága kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt folytat eljárást a budapesti S. Adriánnal szemben, aki a nyomozás eddigi adatai szerint 2021. december 14-én, illetve az azt megelőző hetekben több embernek, közöttük fiatalkorúaknak értékesített különböző drogokat a kispesti otthonában.

A kerületi nyomozók a férfitől távozó kuncsaftokat egytől egyig igazoltatták, amely során a tiltott anyagból mindannyiuknál találtak, majd a lakásában elfogták S. Adriánt. A férfi otthonát a rendőrök átkutatták, ahol 350 gramm növényi törmeléket - a gyanú szerint marihuánát -, némi kábítószergyanús fehér port, valamint az adagoláshoz használt mérleget és tasakokat és közel 800 ezer forintot foglaltak le.

S. Adriánt a rendőrök a BRFK XIX. Kerületi Rendőrkapitányságra állították elő, ahol kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A férfi vallomásában elismerte a bűncselekmény elkövetését. A rendőrség a lefoglalt anyagokat szakértők bevonásával vizsgálja. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Újabb fogás

Egy 18 éves szerb sofőr ellen indul büntetőeljárás, aki kilenc embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Eljárás indult

A rendőrök nyomozás keretében vizsgálják a Balaton Sound könnyűzenei fesztivál óriáskerekén történt baleset körülményeit.

 

Elfogás

Büntetőeljárás indul egy 58 éves grúz sofőr ellen, aki hat embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Csak kilépésre használható a Röszke közúti határátkelőhely

A kilépés gyorsítása érdekében 2022. július 2-án 7 órától 19 óráig csak a Magyarországról kilépő utasok használhatják a Röszke közúti határátkelőhelyet. A belépő forgalom itt szünetel, de az autópálya átkelőn folyamatos a beléptetés.