Kórház udvaráról vitte el a gépkocsit

2021. 03. 12., p - 09:10
Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A salgótarjáni rendőrök a 21 éves férfit elfogták, az eltulajdonított értékeket lefoglalták, azokat a sértettek részére visszaadták.  

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele és lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 21 éves etesi lakos ellen.

A férfi 2021. március 9-én 21 óra 45 perc körül Salgótarjánban a kórház udvarán lévő egyik temetkezési vállalkozás tulajdonát képező gépkocsit a benne hagyott indítókulccsal elindította, és azzal Salgótarjánból Karancsaljára közlekedett. A településen a szakszerűtlen használat miatt a jármű meghibásodott és megállt. Ezt követően a gyanúsított a gépkocsiból az indítókulcsot és a vállalkozás alkalmazottjának táskáját, az abban lévő készpénzzel, bankkártyával és okiratokkal, elektromos cigarettával együtt eltulajdonította.

A rendőrök a bejelentést követően a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és kihallgatták, az eltulajdonított értékeket tőle lefoglalták.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Törvényt szegett

A rendőrök őrizetbe vettek egy férfit, aki több elektromos rollerben is kárt okozott, valamint kerékpárokat lopott Hódmezővásárhelyen.

 

Legyünk elővigyázatosak!

A Dombóvári Rendőrkapitányság szervezésében Csalások az online térben címmel lakossági előadást tartottak Kurdon.

 

Minek az embernek ellenség?

Az ismerősétől lopott kulccsal ment lopni annak lakására egy nő Csepelen. Az éber szomszédoknak köszönhetően a rendőrök a helyszínen elfogták.

 

Vajon kié lehet?

A zalaegerszegi rendőrök várják a képeken látható bicikli tulajdonosának jelentkezését.