Körözött gépkocsiról szerelte le a hatósági jelzéseket

2019. 06. 20., cs - 08:57
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A kisbéri rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, amit egy 30 éves bakonyszombathelyi férfi ellen folytattak.

2018. október 12-én délelőtt érkezett a bejelentés a rendőrségre, hogy Bakonyszombathelyen, a Dózsa György úton áll egy hatósági jelzések nélküli BMV típusú személygépkocsi. A rendőrök megállapították, hogy a jármű körözését Franciaországban elrendelték. A rendőri intézkedés közben megjelent a jármű 30 éves használója, akit a Monori Rendőrkapitányság körözött más bűncselekmény elkövetése miatt. A kisbéri rendőrök a gépkocsit és a hatósági jelzéseket is lefoglalták és a 30 éves bakonyszombathelyi férfit a rendőrkapitányságra előállították.

A nyomozók a keresett személyt a Monori Rendőrkapitányság körözése alapján, valamint a BMV személygépkocsi hatósági jelzéseinek eltávolítása miatt is gyanúsítottként kihallgatták. A Kisbéri Rendőrkapitányság egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetése miatt folytatott eljárást a férfi ellen, akivel szemben a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a napokban, vádemelési javaslattal megküldték az ügy iratait az ügyészségnek.

1

2


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

A rendőrség garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás kapcsán.

 

A törvény elől nem lehet elbújni

Több napig bujkált a rendőrök elől Gyöngyösorosziban az a két betörő, akik napokkal korábban egy raktárépületből szerszámokat lovasítottak meg.

 

Strandolás közben jött a hívás

A telefonos csalók nem állnak le a nyári szünetben sem. Folyamatosan próbálnak hozzáférni a gyanútlan emberek bankszámláihoz Zalában is. Sajnos még mindig nagyon sokszor járnak sikerrel!

 

Nyúlcipőt húzott, de hiába

Több lopást is elkövetett a közelmúltban egy 23 éves kecskeméti férfi, aki ugyan megpróbált elfutni a rendőrök elől, de hamar utolérték. Az ellopott értékeket megtalálták a nyomozók és visszaadták a tulajdonosoknak.

 

Keressük Érsek Sándort

Az Ózdi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 54 éves férfi eltünése ügyében.