Körözött gépkocsiról szerelte le a hatósági jelzéseket

2019. 06. 20., cs - 08:57
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A kisbéri rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, amit egy 30 éves bakonyszombathelyi férfi ellen folytattak.

2018. október 12-én délelőtt érkezett a bejelentés a rendőrségre, hogy Bakonyszombathelyen, a Dózsa György úton áll egy hatósági jelzések nélküli BMV típusú személygépkocsi. A rendőrök megállapították, hogy a jármű körözését Franciaországban elrendelték. A rendőri intézkedés közben megjelent a jármű 30 éves használója, akit a Monori Rendőrkapitányság körözött más bűncselekmény elkövetése miatt. A kisbéri rendőrök a gépkocsit és a hatósági jelzéseket is lefoglalták és a 30 éves bakonyszombathelyi férfit a rendőrkapitányságra előállították.

A nyomozók a keresett személyt a Monori Rendőrkapitányság körözése alapján, valamint a BMV személygépkocsi hatósági jelzéseinek eltávolítása miatt is gyanúsítottként kihallgatták. A Kisbéri Rendőrkapitányság egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetése miatt folytatott eljárást a férfi ellen, akivel szemben a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a napokban, vádemelési javaslattal megküldték az ügy iratait az ügyészségnek.

1

2


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen az éjszakai rongálók

A Bajai Rendőrkapitányság munkatársai néhány órán belül beazonosították és elfogták azt a két fiatalt, akik festékszóró spray-vel összefirkáltak több gépjárművet, ingatlant, villanyoszlopot és közterületi burkolatot a hétvégén Szeremlén.

 

Szemtanúkat keresünk!

Kérjük, segítsenek az történtek tisztázásában a Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának!

 

Rendőrkézen a betörő

Szerszámgépeket lopott egy felújítás alatt álló ingatlanból egy férfi Szentesen. A rendőrök rövid időn belül elfogták.