Közlekedési konfliktustól a gyanúsításig

2018. 06. 01., p - 08:46
Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A 45 éves férfi megelőzött egy autót, majd kiszállt és betörte az ablakát. A debreceni rendőrök vádemelést javasolnak vele szemben.

Egy férfi tett feljelentést a rendőrségen arról, hogy 2018. február 17-én 13 óra körül a 47-es számú főúton egy másik járművezetővel közlekedési konfliktusba keveredett, és a férfi miután megelőzte őt, megállt, majd belerúgott a feljelentő autójába, valamint betörte annak ablakát. A sértett azért, hogy elkerülje a további konfliktust kikerülte az agresszív férfit és elhajtott a helyszínről. A rendőrök adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, Cs. Jánost. A 45 éves férfit a debreceni rendőrök gyanúsítottként kihallgatták és vele szemben garázdaság vétség, valamint közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.

A Debreceni Rendőrkapitányság a mikepércsi férfival szemben folytatott nyomozást a napokban befejezte és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes ügyészség részére.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kihasználta a helyzetet

Lezárult a nyomozás annak a nőnek az ügyében, aki nem leadta, hanem eltette azt a pénztárcát, amit egy kiskundorozsmai boltban talált.

 

Tetten ért betörő

A szombathelyi rendőrök a helyszínen elfogták azt a 41 éves férfit, aki egy gyógyszertárba tört be tegnap éjjel.

 

Lopás miatt keressük!

A székesfehérvári rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Halálos közlekedési baleset Kisújszállásnál

Egy férfi életét vesztette, továbbá hárman megsérültek, abban a közúti balesetben, ami a 4-es főúton Kisújszállás külterületén történt. A rendőrök teljes útlezárás mellett helyszínelnek.