Közlekedő autókra dobta hátizsákját, a rendőrök elfogták

2023. 03. 24., p - 12:20
Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Tapolcai Rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként hallgatták ki a 34 éves férfit.

Az eljárás adatai szerint 2023. március 23-án az esti órákban Ukk belterületén, az úttest szélén sétált egy 34 éves férfi Amikor azonban egy személygépkocsi pont mellé ért, a gyalogos a nála lévő körülbelül 10 kilogramm súlyú túrahátizsákját a járműhöz vágta, amiről aztán  az egy másik, oda érkező gépjárműre is átcsapódott. Ennek következtében az egyik gépkocsi szélvédője törött össze, míg a másiknak a festésében keletkezett kár.

A kiérkező egyenruhások az elkövetőt a helyszínen elfogták, majd előállítását követően gyanúsítottként kihallgatták ki, melynek során beismerte tettét. Ellene közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult a Tapolcai rendőrkapitányságon.

autó


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen a gázolajtolvajok

A kazincbarcikai rendőrök elfogták azt a két férfit, akik munkagépekből tulajdonítottak el csaknem 1000 liter gázolajat.

 

Áruházakból loptak

Sorozatban lopott két férfi Szegeden. Az ügyben indult nyomozás lezárult.

 

Megelőzték

A Tolna vármegyei rendőrök egy interneten szerveződő illegális gyorsulási verseny megrendezését akadályozták meg a hétvégén Szekszárdon.

 

Többször megszúrta férjét

A Bács-Kiskun vármegyei rendőrök rövid idő alatt tisztázták az eset körülményeit, és őrizetbe vették a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 53 éves kunszentmiklósi nőt.

 

A közút nem versenypálya

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság egész évben kiemelt figyelmet fordít a közlekedés biztonságát veszélyeztető magatartások és az illegális gyorsulási versenyek kiszűrésére, megakadályozására.