Közlemény

2023. 02. 24., p - 15:05
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozócsoportja folytatja a közösség tagja elleni erőszak elkövetőinek beazonosítását.

A fővárosban 2023. február 11-ét megelőzően elkövetett támadások kapcsán a Budapesti Rendőr-főkapitányságon közösség tagja elleni erőszak bűntett miatt folytatott eljárásnak jelenleg négy gyanúsítottja van. A nyomozás során beszerzett újabb bizonyítékok elemzésének alapján a BRFK 2023. február 24-én előterjesztést tett a magyar állampolgárságú gyanúsított letartóztatásának megszüntetésére. A nőt szabadították, de a büntetőeljárásnak továbbra gyanúsítottja.

A bűncselekménysorozat felgöngyölítésére létrehozott nyomozócsoport a külföldi hatóságokkal szorosan együttműködve folytatja a további elkövetők azonosítását és felkutatását.

német állampolgárságú férfival és nővel szemben érvényben lévő körözés mellett a Budapesti Rendőr-főkapitányság újabb elfogatóparancsot adott ki egy német nő ellen.

(A nyilvános körözések a szövegbe ágyazott hivatkozásokra kattintva nyithatók meg.)

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Őrizetben a tolvaj

Besurrant egy férfi Szegeden egy lakásba, ahonnan televíziót, mobiltelefonokat és laptopot is lopott. A rendőrök elfogták.