Közokirat-hamisításért kell felelnie

2023. 12. 28., cs - 11:06
Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Lezárult a nyomozás annak az iraki állampolgárságú férfinak az ügyében, aki a rendőri ellenőrzés során hamis személyazonosító igazolványt adott át.

Egy gépjárművel közlekedő, 45 éves férfit igazoltattak a járőrök 2023. október 3-án Apátfalva közelében. Az ellenőrzés során megállapították, hogy a vezetőnél lévő román személyi igazolvány hamisítvány. A sofőrt a Makói Rendőrkapitányságon hallgatták ki a nyomozók, vallomásában elismerte tettét.

Közokirat-hamisítás bűntette miatt indult ellene eljárás, amit munkatársaink a napokban lezártak, és az iratokat megküldték az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

A rendőrség garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás kapcsán.

 

A törvény elől nem lehet elbújni

Több napig bujkált a rendőrök elől Gyöngyösorosziban az a két betörő, akik napokkal korábban egy raktárépületből szerszámokat lovasítottak meg.

 

Strandolás közben jött a hívás

A telefonos csalók nem állnak le a nyári szünetben sem. Folyamatosan próbálnak hozzáférni a gyanútlan emberek bankszámláihoz Zalában is. Sajnos még mindig nagyon sokszor járnak sikerrel!

 

Nyúlcipőt húzott, de hiába

Több lopást is elkövetett a közelmúltban egy 23 éves kecskeméti férfi, aki ugyan megpróbált elfutni a rendőrök elől, de hamar utolérték. Az ellopott értékeket megtalálták a nyomozók és visszaadták a tulajdonosoknak.

 

Keressük Érsek Sándort

Az Ózdi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 54 éves férfi eltünése ügyében.