Közös munka eredménye: TOP-50-es körözött elfogás

2022. 05. 15., v - 07:08
Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Tíz elfogatóparancs volt a 45 éves férfi ellen érvényben.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztály Nyomozó Alosztályának és a Gyöngyösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály Felderítő Alosztályának felderítő tevékenysége eredményeként Gyöngyösön 2022. május 12-én elfogták a 45 éves S. Márkot.

A férfi ellen a Balassagyarmati Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett miatt elrendelt, továbbá a Budapesti, Dunakeszi, Miskolci és Egri Törvényszék vagyon elleni bűncselekmények elkövetése miatt összesen tíz elfogatóparancsa volt érvényben. S. Márk a rendőrség által közzétett TOP-50-es körözési listán szerepelt. A 45 éves férfi 2021 szeptemberétől rejtőzködött a hatóságok elől.

A beszerzett adatok alapján a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztály Nyomozó Alosztályának munkatársai megállapították, hogy S. Márk Gyöngyösön bujkál. A Gyöngyösi Rendőrkapitányság felderítő nyomozói a körözött személy pontos tartózkodási helyét megállapították, a férfit elfogták és őrizetbe vették.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogták a bőcsi támadókat

Még aznap azonosították, majd elfogták azokat a fiatalokat, akik rátámadtak egy idős nőre bőcsi otthonában.

 

Tanúnak érkezett, „bilincsben” távozott

Meghallgatásra idéztek a Lajosmizsei Rendőrőrsre egy 37 éves helybélit, aki késve érkezett, mivel még útközben dolga akadt: ellopta egy idős asszony pénztárcáját.

 

Oda a kéjlak

A hatvani nyomozók két férfit gyanúsítanak prostitúció elősegítésével.

 

Lezárt akta: farkasszemet nézett kifosztójával

A tetőn ereszkedett le egy társasház legfelső emeltének erkélyére egy moldáv férfi, majd kifosztotta a lakásban békésen alvó párt, azonban egyikük felriadt és megzavarta a tolvajt.

 

Figyeljünk együtt!

Békésben tavaly az elsőbbségadás elmulasztása volt a legfőbb baleseti ok. Ezért a rendőrök zebráknál, kereszteződésekben folyamatosan figyelik, betartják-e a szabályokat a járművezetők, és egyben kérik őket, hogy figyelmesen közlekedjenek.