Lábbilincse buktatta le a tolvajt

2023. 09. 19., k - 09:19
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A budapesti nyomozók elfogták és kihallgatták azt a férfit, aki bűnügyi felügyeletének időtartama alatt biciklit, szerszámgépet és cipőt lopott.

Egy nő tett bejelentést 2023. szeptember 15-én röviddel éjfél után, hogy IV. kerületi otthonának udvarára bement egy férfi és eltulajdonított egy kerékpárt, szerszámgépet és egy pár cipőt.

A kiérkező járőröknek a bejelentő a feltételezett elkövetőről egy videófelvételt mutatott. Ez alapján a rendőrök azonosítottak egy 56 éves férfit, aki több vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt nyomkövető technikai eszközzel ellátott bűnügyi felügyelet alatt áll.

A jeladója alapján a fenti cselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható Sz. Endre tartózkodási helyét az angyalföldi rendőrök rövid időn belül megállapították, majd egy IV. kerületi patakparton elfogták. A helyszínen megtalálták az ellopott tárgyakat is.

A férfit a BRFK IV. Kerületi Rendőrkapitányságra előállították, ahol lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Sz. Endre a kihallgatásán a bűncselekmény elkövetését elismerte.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopás miatt keressük

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik annak a nőnek az azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi üzletben napszemüveget lopott.

 

Ki ismeri fel?

A miskolci nyomozók a lakosság segítségét kérik egy bolti tolvaj azonosításához.

 

Kétkerekűt lopott

Lezárult a nyomozás annak a férfinak az ügyében, aki eltulajdonított Szegeden egy biciklit.

 

Remekeltek

A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság csapata a 2. helyen végzett az Országos Rendőr Kispályás Labdarúgó Bajnokságon. Kollégáink ezzel a sikerrel jogot nyertek a Belügyminisztérium szervei részére szervezett tornán való részvételre is.

 

Közösen ellenőriztek

A kunszentmiklósi rendőrök a közlekedési hatóság közreműködésével nézték át az autókat.