Lakat alatt a nyíradonyi rablók

2023. 01. 23., h - 11:03
Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A gyanúsítottak egy 78 éves asszonyra törték rá az ajtót. A rendőrök néhány óra alatt elfogták őket.

A rendőrségre 2023. január 20-án éjszaka érkezett bejelentés arról, hogy Nyíradonyban ismeretlenek rátörték az ajtót egy nyugdíjasra. A 78 éves asszonyt megfenyegették, megverték, majd felforgatták a házát.

A rendőrök azonnal a helyszínre mentek és mentőt hívtak a sértetthez, aki mint később kiderült, súlyos sérüléseket szenvedett a bántalmazás következtében. Az egyenruhások hajtóvadászatot indítottak az elkövetők felkutatása érdekében. Munkájuk hamar meghozta az eredményt, már másnap reggel négy helyi fiatal került a látókörükbe.

Két 14 éves fiút, valamint egy 18 és egy 20 éves fiatalt állítottak elő a rendőrkapitányságra. Gyanúsítotti kihallgatásukat követően a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 5 darab régi mobiltelefont és egy porszívót tulajdonítottak el, körülbelül 30 ezer forint értékben.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság rablás és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást velük szemben.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hova tovább?

Szabálysértést, szabályszegést és bűncselekményt is megvalósított az a férfi, aki 2023. június 1-jén az M6-os autópályán közlekedett.

 

Sértetteket, szemtanúkat keresünk!

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének és más bűncselekmények elkövetése miatt a 14010/790/2023. bűnügyi számon eljárást folytat egy 19 éves kaposvári lakossal szemben.

 

Azonnal elfogták a miskolci útonállót

Egy hetvenöt éves nőre támadt rá egy harminckét éves férfi Miskolcon. A rablást egy férfi is látta, aki követte a menekülő támadót, így támogatva a rendőrök munkáját, akik a helyszín közelében elfogták a tettest.

 

A fel nem adott csomag ára

Soha nem adta fel az internetes hirdetésekben vásárolt eszközöket egy három tagú banda, ezzel számos sértettől csaltak ki pénzt országszerte. A szegedi rendőrök elfogták őket.