Lakat alatt a telefonokkal üzletelő szélhámos

2024. 06. 20., cs - 15:30
Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A hevesi nyomozók üzletszerűen elkövetett csalás bűntette miatt hallgattak ki egy 23 éves helyi férfit.

A gyanú szerint S. Krisztián az elmúlt hetekben nagy értékű mobiltelefonokat rendelt több szolgáltató előfizetőinek adatait jogosulatlanul megszerezve és felhasználva.

Az egyik csomagját június 18-án Boconádon szerette volna átvenni az érkező futártól, azonban ebben Hevesi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya és a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai megakadályozták. Őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgatták ki. Továbbá kezdeményezték a letartóztatását, melyet a bíróság a mai napon rendelt el. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kiszűrve

Portugál hatóságok által körözött autót szűrtek ki a forgalomból a határrendészek Csanádpalota autópálya -határátkelőhelyen.

 

Életet mentettek

Allergiás reakció miatt lett rosszul egy férfi Keszthelyen, a készenléti rendőrök segítettek neki.

 

Rendőrtábor a ringen

A létesítmény csütörtöktől működik a Formula 1 Magyar Nagydíj 2024 versenyhétvége ideje alatt Mogyoródon, a pálya melletti parkolóban.

 

Csomagtartóból a volán mögé

A rendőrök elfogták azokat a fiatalokat, akik Debrecenben több autót is megpróbáltak elkötni, azonban mindenki szerencséjére ez nem sikerült nekik.

 

Szembetalálkoztak a rendőrökkel

Két férfi szerszámokat vitt el egy oroszlányi garázsból, de a rendőrök éppen szembementek velük, és elfogták a tetteseket.

 

Keressük Horváth Tibor Eriket!

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 12 éves, miskolci gyermekotthonból eltűnt fiú ügyében.