Lebukott

2019. 03. 19., k - 07:45
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Kábítószert akart eladni a gyanúsított, amikor a tatabányai rendőrök tetten érték. A nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát.

Kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya K. Zsolt ellen. A 29 éves tatabányai férfit a tatabányai rendőrök fogták el 2018. május 10-én, amikor kábítószert akart eladni egy szintén helyi férfinak. A két gyanúsított K. Zsolt autójában tartózkodott, amikor a rendőrök tetten érték őket. Átvizsgálták a járművet, amelyben kábítószergyanús szárított növényi származékot találtak, amelyet lefoglaltak. K. Zsoltot és a 28 éves Gy. Józsefet a nyomozók előállították a Tatabányai Rendőrkapitányságra.

A két férfit a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrség gyanúja szerint Gy. József a K. Józseftől vásárolt kábítószert tovább akarta értékesíteni, ezért ellene is kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség. A két férfit a Tatabányai Rendőrkapitányság őrizetbe vette, és előterjesztést tett letartóztatásának indítványozására, amit az illetékes bíróság 2018. május 11-én elrendelt.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Tatabányai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Szabó János

A siklósi rendőrök a lakosság segítségét kérik a 68 éves férfi eltűnése kapcsán.

 

A lopott kártyával fizettek

A mezőkövesdi rendőrök elfogták az a két asszonyt, akik egy bogácsi kempingből eltulajdonított bankkártyával különböző üzletekben cigarettát és élelmiszereket vásároltak.

 

Közös akciót tartottak

A Szendrői Rendőrőrs illetékességi területén a fakitermelés végzése, illetve a faanyag kereskedelmének és szállításának ellenőrzése volt a feladat.

 

Kamerát lopott, azonban látták

Egy okos kamerával a kabátja zsebében akart távozni egy szegedi üzletből egy helybeli férfi, aki azonban az áruért nem fizetett. A rendőrök elfogták.