Lebukott egy éjszakai életből élő férfi, avagy újabb éjszakai bár bezárása Balatonfüreden

2021. 09. 06., h - 17:36
Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az 52 éves férfi zavaros ügyei felkeltették a balatonfüredi nyomozók figyelmét, aminek őrizetbe vétel lett a vége.

A Balatonfüredi Rendőrkapitányságon előkészítő eljárást rendeltek el 2020 őszén, amit 2021 júniusában nyomozás elrendelése követett, amelynek során megállapították, hogy az egyik balatonfüredi szórakozóhelyen prostitúciós tevékenységet folytatnak. Egy bűnügyi akció keretében a rendőrök 2021. szeptember 3-án éjjel a szórakozóhelyen elfogtak, majd előállítottak egy 52 éves kislődi lakost, akinél nagy mennyiségű készpénzt is találtak. Az egyenruhások a férfi társaságában lévő személyeket is előállították és kihallgatták. A középkorú elkövető ellen kerítés bűntett, valamint prostitúció elősegítése bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatnak büntetőeljárást a Balatonfüredi Rendőrkapitányságon. A nyomozók a férfit gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Betörőt keresnek!

A Ceglédi nyomozók a lakosság segítségét kérik az azonosításához.

 

Eltűnt Balogh Dániel Dominik

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves fiú megtalálása érdekében.

 

Az új úton is 90 a megengedett!

A közelmúltban átadott, Tolnát és Bács-Kiskun vármegyét összekötő Tomori Pál híd közelében visszatérően ellenőrizzük a közlekedők sebességét.

 

Álmából riadt fel a rablóra

A rendőrök másfél órán belül elfogták azt a 30 éves helyi férfit, aki betört egy komlói lakásba, majd az ott lévő sértettet is bántalmazta.

 

Kapós volt a csali

Az idei évben is Magyarország egyik legnépszerűbb halastaván, a Maconkai-víztározón rendezte meg nagy érdeklődésre számot tartó horgászversenyét a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.