Lecserélte a rendszámtáblát

2023. 03. 23., cs - 09:32
Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A debreceni nyomozók egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a 40 éves férfit.

A rendőrök 2023. március 22-én igazoltattak egy járművezetőt Debrecen külterületén, a 4-es számú főúton. Az ellenőrzés során több mulasztásra is fény derült. A 40 éves férfi ugyan el volt tiltva a vezetéstől mégis úgy döntött, hogy Törökszentmiklósról Debrecenbe megy az autójával. Arról is tudott, hogy a kocsija ki van vonva a forgalomból, ezért egyik ismerőse gépjárművéről titokban lecsavarozta a rendszámtáblát és áttette a sajátjára.

Az egyenruhások előállították a férfit a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak vele szemben, az eltiltás miatt pedig szabálysértési őrizetbe vették. Részletes beismerő vallomást tett.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen az éjszakai rongálók

A Bajai Rendőrkapitányság munkatársai néhány órán belül beazonosították és elfogták azt a két fiatalt, akik festékszóró spray-vel összefirkáltak több gépjárművet, ingatlant, villanyoszlopot és közterületi burkolatot a hétvégén Szeremlén.

 

Szemtanúkat keresünk!

Kérjük, segítsenek az történtek tisztázásában a Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának!

 

Rendőrkézen a betörő

Szerszámgépeket lopott egy felújítás alatt álló ingatlanból egy férfi Szentesen. A rendőrök rövid időn belül elfogták.