Lefegyverezve

2023. 06. 28., sze - 11:18
Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A nyírbátori rendőrök őrizetbe vették a fiatalokra bozótvágóval támadó gyanúsítottat.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást F. A. 32 éves nyírbátori lakos ellen.

A nyomozás adatai szerint F. A. a nyírbátori vasútállomás épülete mögött három helybeli fiatal férfitól pénzt és cigarettát követelt 2023. június 25-én 23 óra körül. F. A., hogy nyomatékot adjon a követelésének egy 61 cm hosszú bozótvágó kést vett elő, és azzal tett szúró és csapó mozdulatokat a fiatalok felé, miközben fejük és kezük levágásával fenyegette őket. A három fiatal készpénzt nem adott a férfinak, ám a bozótvágó kést elvették tőle, amit aztán átadtak a rendőröknek. A bűncselekmény elkövetése közben senki nem sérült meg.

A nyírbátori rendőrök a vasútállomás közelében járőröztek, amikor a három tanácskozó fiatalt meglátták. Megálltak, hogy kiderítsék minden rendben van-e. A fiatalok éppen akkor tárcsázták a segélyhívót, amikor a rendőrök megérkeztek és a segítségükre keltek. A rendőrökkel szemben is indulatosan viselkedő F. A.-t a helyszínen elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítotti kihallgatása után őrizetbe vették. A rendőrség előterjesztést tett a gyanúsított letartóztatásának indítványozására.   


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Őrizetben a betörő

Több millió forintot és arany ékszereket lopott egy férfi Szegeden. A rendőrök elfogták.

 

Országos elismerésben részesült

Szommer Attila, A Déli Agrárképző Centrum Csapó Dániel Mezőgazdasági Technikum és Kollégium tanára országos rendőrfőkapitányi jutalmat vehetett át Pedagógusnap alkalmából.

 

Kivonták a forgalomból

A bűnügyi felügyelet hatálya alatt álló férfi új pszichoaktív anyagot árult Kunmadarason, a karcagi nyomozók őrizetbe vették.

 

Körözött autó Röszkén

A Kecskeméti Rendőrkapitányság által keresett kocsit foglaltak le Röszke közúti határátkelőhelyen a magyar rendőrök.

 

Ki lehet Ő?

A Szigetszentmiklósi nyomozók az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.