Lekapcsolták

2021. 12. 23., cs - 09:24
Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A váci rendőrök őrizetbe vették azt a 32 éves férfit, aki fiatal nőkre, lányokra vadászva zaklatott a településen. Most őt vadászták le.

Egy 21 éves nő kért rendőri segítséget 2021. december 17-én késő este, miután munkából hazafelé tartva, a kihalt utcában egy ismeretlen a pontos idő után érdeklődve leszólította, majd benyúlt a nadrágjába és elővette a nemi szervét. A nő megrémült, hazaszaladt, majd értesítette a rendőrséget.

Harmadnap késő este két kutyasétáltató kislányt vett célba, akiket követni kezdett. Megint a pontos idő érdekelte, de a lányok nemet mondtak és hátrálni kezdtek. Erre az ismeretlen benyúlt a nadrágjába, elővette a nemi szervét és önkielégítést végzett. A lányok elfutottak.

A váci rendőrök tűvé tették a várost a személyleírásnak megfelelő férfi felkutatása érdekében. Végül 2021. december 21-én este egy kutyakozmetika közelében fogták el, miközben az arra haladóknak mutogatta magát.

A 32 éves L. Richárd beismerő vallomást tett, állítása szerint: „nagyon sajnálom ezeket, amiket csináltam”. A napközben az utcákat járó, munkanélküli férfi - állítása szerint - sokat forgózott a játszótéren, vagy szódázott egy közeli kocsmában, de az ezek után elkövetettek miértjére válasz nem tudott adni.

Az őrizetbe vett férfi ellen két rendbeli szeméremsértés vétségének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a Váci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya, egyben kezdeményezték letartóztatását.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Senkiét, egy rendőrét se!

Nem rongálható senki tulajdona büntetlenül. Egy váci nyomozót is választott áldozatai közé egy 29 éves váci férfi - a sértett kollégái elfogták.

 

Egyedi kombináció

Virágláda-, és kameratolvajok azonosításához kérnek segítséget a dunakeszi nyomozók.

 

Pozitív értéket jelzett a szonda

Debrecen külterületén történt anyagi káros baleset vasárnap reggel. Az egyik sofőrnél jelzett a szonda, a rendőrök eljárást indítottak vele szemben.

 

Kiiktatva

Embercsempészetre szakosodott 8 tagú bandát számoltak fel a Csongrád-Csanád vármegyei rendőrök.