Lenyúlta, majd lehúzta a lopott mobilt

2015. 01. 29., cs - 14:48
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy miskolci férfi a helyi áruházból ellopott egy mobiltelefont, majd miután lebukott, még a rendőrök kiérkezése előtt a mellékhelyiségben próbált megszabadulni a jogtalanul szerzett műszaki cikktől.

A Miskolci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást K. Zsolt 30 éves sajóbábonyi lakossal szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2015. január 28-án 18 óra 30 percet megelőzően egy Miskolc - Avasi bevásárlóközpontban az áruvédelmi széfert szétszerelte, majd a dobozban lévő mobiltelefont eltulajdonította. A cselekményt észlelve a tolvajt az áruház biztonsági őre visszatartotta a rendőrök kiérkezéséig, azonban a férfi a mosdóba kéredzkedett, ahol a jogtalanul megszerzett műszaki cikktől a toalett segítségével próbált megszabadulni. Az elkövető próbálkozását azonban nem koronázta siker, mivel az okostelefon fennakadt a lefolyóban.

 

A bűnügyi őrizetve vett terhelt ügyét a Miskolci Rendőrkapitányság gyorsított eljárásban, bíróság elé állítással tervezi befejezni.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

Állati csontokat találtak a közelmúltban egy balástyai tanya falában.

 

A migráció, mint üzlet

Ezzel a címmel szervezett szakmai konferenciát a KR NNI. A kétnapos képzés során a szakemberek az illegális migrációra épülő nemzetközi szervezetek által elkövetett bűncselekmények elleni küzdelem legújabb kihívásait vették górcső alá.

 

Életet mentettek a jászsági rendőrök

A jászapáti rendőrök több mint fél óráig alkalmaztak mellkaskompressziót egy eszméletlen 74 éves jászberényi férfi megmentése érdekében, aki az időben megkezdett újraélesztésnek köszönhetően életben maradt.

 

Rablás egy üveg borért

A rendőrök rövid idő alatt azonosították, majd elfogták azt a férfit, ki betört egy 86 éves szendrői idős emberhez.

 

Felismeri?

A dunakeszi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.