Letartóztatásban

2023. 03. 29., sze - 07:26
Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Pénzt követelve támadt áldozatára egy 33 éves férfi Szigethalmon. A rendőrök pár óra alatt elfogták és őrizetbe vették.

A gyanú szerint B. Zoltán 2023. március 23-án dél körül jelent meg egy szigethalmi ingatlannál, ahol az éppen hazaérkező tulajnak rontott. Ötezer forintot követelt, majd nadrágjából előrántotta gáz-és riasztófegyverét, és áldozatára fogta.

A sértett ijedtében a házba szaladt és tárcsázta a segélyhívót, nem sérült meg, kára nem keletkezett. A tettes azonosításához szükséges információkat a rendőrök pikk-pakk begyűjtötték, a 33 éves helybéli férfit pár órával később elfogták és őrizetbe is vették.

B. Zoltán gyanúsítotti kihallgatásán tagadta, hogy rabolni akart. Az azóta letartóztatásban lévő férfi ellen a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság fegyveresen elkövetett rablás bűntettének kísérlete miatt folytatja le a büntetőeljárást.

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hova tovább?

Szabálysértést, szabályszegést és bűncselekményt is megvalósított az a férfi, aki 2023. június 1-jén az M6-os autópályán közlekedett.

 

Sértetteket, szemtanúkat keresünk!

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének és más bűncselekmények elkövetése miatt a 14010/790/2023. bűnügyi számon eljárást folytat egy 19 éves kaposvári lakossal szemben.

 

Azonnal elfogták a miskolci útonállót

Egy hetvenöt éves nőre támadt rá egy harminckét éves férfi Miskolcon. A rablást egy férfi is látta, aki követte a menekülő támadót, így támogatva a rendőrök munkáját, akik a helyszín közelében elfogták a tettest.

 

A fel nem adott csomag ára

Soha nem adta fel az internetes hirdetésekben vásárolt eszközöket egy három tagú banda, ezzel számos sértettől csaltak ki pénzt országszerte. A szegedi rendőrök elfogták őket.

 

Felderítették

Teljes egészében megtérülhet annak a sértettnek a kára, akinek otthonából több millió forint készpénzt lopott el az elkövető.