Letartóztatásban

2023. 03. 29., sze - 07:26
Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Pénzt követelve támadt áldozatára egy 33 éves férfi Szigethalmon. A rendőrök pár óra alatt elfogták és őrizetbe vették.

A gyanú szerint B. Zoltán 2023. március 23-án dél körül jelent meg egy szigethalmi ingatlannál, ahol az éppen hazaérkező tulajnak rontott. Ötezer forintot követelt, majd nadrágjából előrántotta gáz-és riasztófegyverét, és áldozatára fogta.

A sértett ijedtében a házba szaladt és tárcsázta a segélyhívót, nem sérült meg, kára nem keletkezett. A tettes azonosításához szükséges információkat a rendőrök pikk-pakk begyűjtötték, a 33 éves helybéli férfit pár órával később elfogták és őrizetbe is vették.

B. Zoltán gyanúsítotti kihallgatásán tagadta, hogy rabolni akart. Az azóta letartóztatásban lévő férfi ellen a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság fegyveresen elkövetett rablás bűntettének kísérlete miatt folytatja le a büntetőeljárást.

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen az ékszertolvaj

Gyanúsítottként hallgattak ki a rendőrök egy magyarcsanádi férfit, aki ismerősétől elkért arany nyakláncot adott zálogházba.

 

Zsarolók rács mögött

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság nyomozói pénz átvételénél érték tetten azt a 26 éves zsarolót, aki társával bűnös módon több mint egymillió forintot csalt ki ismerősétől.

 

Legyél Te is rendőr!

Újabb két oktatási intézmény csatlakozott főkapitányságunk pályaorientációs programjához.

 

Ál-vízóraleolvasók

A budapesti rendőrök elfogtak két trükkös tolvajt, akik magukat vízóra-leolvasónak kiadva loptak idős emberektől.