Letartóztatta a bíróság a gyöngyösi férfit

2022. 06. 27., h - 17:21
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök többrendbeli lopás miatt vették őrizetbe a férfit, és a szálak elvezettek egy nőhöz is, akit két bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt hallgattak ki.

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság munkatársai többrendbeli lopással gyanúsítanak egy helyi lakost, aki az elmúlt egy hónapban Gyöngyösön és Karácsondon követett el vagyon elleni bűncselekményeket. A zsákmányai között nem válogatott; vitt szerszámgépeket, nyílászárót, műszaki cikket, kerékpárt, és kozmetikai termékeket is.

Az utolsó alkalommal, 2022. június 24-én virradóra egy üzlet ablakán lévő rácsot kifeszítette, benyomta a résnyire nyitva hagyott ablakot, majd bemászott rajta, és édességet, kávét, készpénzt, valamint egy telefont lopott el.

Pár órával később a Gyöngyösi Rendőrkapitányság felderítői, a Gyöngyösi Városrendészet munkatársaival közösen elfogták a városban B. Krisztiánt, akit őrizetbe vétele mellett hallgattak ki.

A rendőrök a nyomozás során még aznap eljutottak egy 61 éves helyi asszonyhoz, akinek az otthonában megtalálták az utóbbi bűncselekményből származó lopott termékek egy részét, melyekről kiderült, hogy azokat a 33 éves férfi eladta neki. A kutatáskor előkerült még 86 darab, alumínium fóliába csomagolt kábítószergyanús fehér por is, melyeket a nyomozók lefoglaltak. A nő ellen pénzmosás és kábítószer birtoklása bűncselekmények gyanúja miatt indult eljárás.

A nyomozó hatóság előterjesztést tett a férfi letartóztatásának indítványozására, melyet bíróság 2022. június 25-én elrendelt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogták a bombariadóval fenyegetőt

A részeg embert nem engedték buszra szállni a XIII. kerületben, ezért fenyegette meg a közlekedési vállalatot. A budapesti rendőrök a férfi bíróság elé állítását kezdeményezik.

 

Menekült

Ceglédtől Üllőig követtek és próbáltak megállítani a rendőrök egy teherautót, amely száguldozva akarta elkerülni az intézkedést. Nekiment egy rendőrautónak is, végül egy árokba csapódott. A raktérben 20 migráns tartózkodott.