Letartóztatták

2019. 03. 05., k - 14:58
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A bíróság elrendelte a letartóztatását annak a tatabányai férfinak, aki bántalmazta az ismerősét és megpróbálta elvenni a pénzét.

Rablás bűntett kísérlet és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy 35 éves tatabányai férfi ellen. A gyanú szerint V. János 2019. március 2-án délután Vértesszőlősön, a Baromállás dűlőben előzetes szóváltást követően bántalmazta ismerősét és megpróbálta elvenni tőle a nála lévő készpénzt. Miután a pénzét nem tudta megszerezni, elmenekült a helyszínről. A sértett azonnal feljelentést tett a rendőrségen. A rendőrök pár óra múlva elfogták V. Jánost, akit gyanúsítottként hallgattak ki. A férfit a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezte letartóztatásának indítványozását, melyet az illetékes bíróság március 5-én elrendelt.

1

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Alvó férfi feje mellől lopott

A jászberényi rendőrök őrizetbe vettek egy helyi férfit, aki besurrant egy jászberényi ingatlanba, és amíg a tulaj békésen aludt, a házban kutakodott, majd onnan készpénzt lopott el.

 

Nem nyaralni indult

Gurulós bőröndbe pakolta a kispesti házból ellopott tárgyakat egy férfi, aki végül a szomszédok karjában landolt.