Letartóztatták a besurranót

2022. 01. 05., sze - 15:15
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy tardosi házból vitt el a gyanú szerint ruhaneműt és szerszámokat egy 42 éves helyi férfi.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, egy 42 éves férfi 2022. január 3-án az ablakon bemászva bejutott egy tardosi családi házba, ahonnan ruhaneműkkel és szerszámokkal együtt távozott. A sértett reggel vette észre a lopást, ekkor értesítette a rendőröket. A tatai járőrök adatgyűjtés során megállapították az elkövető személyazonosságát, akit 15 óra 30 perckor elfogtak. A rendőrök a kutatás során szinte az összes lopott tárgyat megtalálták.

A 42 éves férfit előállították a Tatai Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A rendőrség a tettest őrizetbe vette és kezdeményezésére a Tatai Járási Ügyészség indítványt tett a letartóztatására, amit az illetékes bíróság 2022. január 5-én elrendelt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopni akartak, őrizetbe kerültek

Három férfi próbált meg rézkábeleket elvinni egy békéscsabai telephelyről. A cég biztonsági kameráinak képét figyelő diszpécser azonban látta, mit csinálnak. Hívta a rendőröket, akik a helyszínen elfogták a férfiakat és két segítőjüket.

 

Keressük a tettest!

Az ismeretlen elkövető csavarokat és lemezalátéteket szerelt ki a sínek talpfájából a Dejtár és Ipolyvece közötti vasútvonalon.