Letartóztatták a kábítószer-kereskedőket

2022. 01. 27., cs - 12:46
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

30 napig biztosan rács mögött maradnak a dílerek.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztály nyomozói együttműködve a Tatai Rendőrkapitánysággal és a Tatabányai Rendőrkapitánysággal 2021. január 24-én napközben Tatán fogtak el két férfit. Az egyikük, a 48 éves K. Attila éppen kábítószert adott el egy 46 éves tardosi ismerősének, amikor rajtuk ütöttek a rendőrök.

A rendelkezésre álló adatok szerint K. Attila 2021. március óta adott el kábítószert a tardosi ismerősének, aki a tiltott szert tatabányai és tatai ügyfeleinek adta tovább.

A két férfit gyanúsítottként kihallgatták és ellenük kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetése miatt indult büntetőeljárás. Az elkövetőket a nyomozók őrizetbe vették, és kezdeményezésükre a Tatabányai Járási Ügyészség indítványt tett a letartóztatásukra, amit az illetékes bíróság 2022. január 27-én elrendelt.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Családi nap Tatán

Színes programok és látványos bemutatók várták a látogatókat.

 

A józsefvárosi Robin Hood

A VIII. kerületi rendőrök befejezték a nyomozást azzal a férfival szemben, aki beismerte, hogy egy józsefvárosi plébánia kapuját felfeszítette, majd megpróbált ellopni a templomból egy Mária szobrot.