Letartóztatták a rablót

2022. 09. 12., h - 13:40
Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök elfogták azt az elkövetőt, aki leszólított egy férfit az utcán, majd rátámadt.

A Veszprémi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 26 éves nagyesztergári lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2022. szeptember 10-én italra próbált pénzt szerezni egy másik férfitól Zircen. Miután a kérését a sértett megtagadta, a tettes többször megütötte, megrúgta őt, aki a bántalmazás következtében a földre esett és megsérült. A támadó ezután kivette a férfi zsebéből a mobiltelefonját és az irattárcáját, benne több tízezer forint készpénzzel együtt, majd a helyszínről elmenekült. A kiérkező járőrök a bejelentést követő fél órán belül egy közeli dohányboltban elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 26 éves személyt, aki éppen cigarettát és alkoholos italokat vásárolt a megszerzett pénzből.

A rendőrök az elkövetőt a Veszprémi Rendőrkapitányságon gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették. A nyomozó hatóság előterjesztést tett a férfi letartóztatására, amit ügyészi indítványra a bíróság 2022. szeptember 12-én elrendelt.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Sikeres együttműködés

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság nyomozói a Múcsonyi Polgárőr Szövetség munkatársainak az információi alapján fogták el a tolvajokat.

 

Halmozta a szabálysértéseket

Az Edelényi rendőrök elállítottak, majd szabálysértési őrizetbe vettek egy sofőrt, aki érvényes hatósági engedéllyel nem rendelkező autójával, jogosítvány nélkül közlekedett.

 

Keressük Szabó Kittit

A rendőrök a lakosság segítségét kérik egy kazincbarcikai lány megtalálásához.