Letartóztatva: hatrendbeli lopás

2023. 01. 31., k - 14:01
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Egy tiszaburai lakos kábeltartó faoszlopokat vágott ki, amit a rendőrök felaprítva megtaláltak. A karcagi nyomozók több vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt őrizetbe vették a férfit.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2023. január 27-én reggel, hogy a Tiszabura külterületén található kábeltartó faoszlopok közül hármat ismeretlen elfűrészelt és eltulajdonította. A rendőrök az esettel kapcsolatban adatgyűjtést végeztek és rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt. A Karcagi Rendőrkapitányságra előállítottak egy 19 éves tiszaburai lakost és gyanúsítottként kihallgatták. A férfi eladta az oszlopokat, amiket a rendőrök felaprítva megtaláltak és lefoglaltak.      

A nyomozók megállapították, hogy a gyanúsított ellen már van folyamatban eljárás több korábban elkövetett vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt, ezért az ügyek egyesítéséről határoztak. A terheltet többrendbeli lopás elkövetése miatt őrizetbe vették és a bíróság elrendelte letartóztatását.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Részrehajlás nélkül

A Budapesti Rendőr-főkapitányság visszautasítja a Mérce és a Magyar Jelen állításait.

 

Fokozott rendőri jelenlét

Hétvégén Komárom-Esztergom vármegye közútjain közlekedésrendészeti ellenőrzések várhatóak.

 

Körözött autó Nagylakon

Német hatóságok által körözött autót foglaltak le Nagylak közúti határátkelőhelyen a magyar rendőrök.

 

Újabb díler rács mögött

Egy törökszentmiklósi lakost vettek őrizetbe a rendőrök, akik környékbelieket látott el illegális szerekkel.

 

Polgárőr tartotta vissza a betörőt

Nem tudott ellopni semmit, mérgében végül egy autót rongált meg. A rendőrök kiérkezéséig a dunavecsei polgárőr visszatartotta a férfit.