Lezárt akta: a nyugdíjra fájt a foga

2021. 11. 11., cs - 14:42
Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Csongrádi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy 37 éves férfivel szemben, aki kifosztott egy idős hölgyet a városban.

A megalapozott gyanú szerint a helybéli elkövető 2021. szeptember 16-án délelőtt egy kerékpárját toló idős hölgy figyelmét elterelte és áldozat idős korát kihasználva a bicikli kosarából kilopta a táskáját majd a zsákmánnyal a helyszínről elmenekült. A bejelentést követően az egyenruhások a sértettel együttműködve, mintegy 30 percen belül azonosították az elkövetőt a városban, akit előállítottak a Csongrádi Rendőrkapitányságra. A nyomozás során a rendőrök megállapították, hogy L. T. Norbert 2021. szeptember elején csaknem ötszázezer forint értékben horgászfelszerelést is lopott egy parkoló autóból. Az férfit gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették és indítványozták a letartóztatását az ügyészségen. Kifosztás bűntett és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kell felelnie.

A nyomozók az eljárás iratait vádemelési javaslattal megküldték az ügyészség részére.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bírósági eljárást is vonhat maga után

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai huszonhét ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év harmincnyolcadik hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

 

Mínusz két autótolvaj

A dabasi nyomozók 48 óra alatt elfogtak két gépkocsitolvajt, és megtérítettek 15,5 millió forintot. A gyanúsítottakat azóta letartóztatta a bíróság.

 

Mentés a Dunából

Egy járókelő és a budapesti vízirendőrök gyors segítsége ezúttal is életet mentett.