Lezárt akta: a nyugdíjra fájt a foga

2021. 11. 11., cs - 14:42
Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság

A Csongrádi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy 37 éves férfivel szemben, aki kifosztott egy idős hölgyet a városban.

A megalapozott gyanú szerint a helybéli elkövető 2021. szeptember 16-án délelőtt egy kerékpárját toló idős hölgy figyelmét elterelte és áldozat idős korát kihasználva a bicikli kosarából kilopta a táskáját majd a zsákmánnyal a helyszínről elmenekült. A bejelentést követően az egyenruhások a sértettel együttműködve, mintegy 30 percen belül azonosították az elkövetőt a városban, akit előállítottak a Csongrádi Rendőrkapitányságra. A nyomozás során a rendőrök megállapították, hogy L. T. Norbert 2021. szeptember elején csaknem ötszázezer forint értékben horgászfelszerelést is lopott egy parkoló autóból. Az férfit gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették és indítványozták a letartóztatását az ügyészségen. Kifosztás bűntett és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kell felelnie.

A nyomozók az eljárás iratait vádemelési javaslattal megküldték az ügyészség részére.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Újabb fogás

Egy 18 éves szerb sofőr ellen indul büntetőeljárás, aki kilenc embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.