Lezárt akta: arccsont tört és fog repült a verekedés során

2022. 11. 28., h - 15:30
Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Két férfi folytatott agresszív véleménycserét egy földeáki kocsmában. A támadót elfogták.

A Makói Rendőrkapitányságra 2021. július 16-án érkezett bejelentés, mely szerint két férfi összetűzésbe került a szórakozóhelyen. Az egyenruhások kiérkezésekor a verekedés már befejeződött, így a sértettet orvoshoz, a gyanúsítottat a rendőrségre szállították. Az orvosi vizsgálat során megállapították, hogy a verést elszenvedő helybeli férfinek nem csak az egyik foga esett ki, de az arccsontja is eltört.  

A Makói Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya vádemelési javaslattal küldte meg az ügyet az illetékes ügyészségnek. Az agresszornak súlyos testi sértés bűntette miatt kell felelnie.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közösen ellenőriztek

Rendőrök és a társszervek munkatársai tartottak komplex bűnügyi-rendészeti akciót szombat éjjel Keszthelyen és környékén.

 

Mentési gyakorlat

A vízirendészek a társszervek bevonásával gyakorlatoztak Tiszafüreden. A bemutató során két csónak összeütközését szimulálták a Tisza-tavon, majd a vízbe esett, úszni nem tudó ember mentését mutatták be.

 

Csapatmunkával mentettek életet

Végzetes lépésre szánta el magát egy fiatal férfi Zalaegerszegen. Civilekkel közösen sikerült megakadályozni, hogy tragédia történjen.