Lezárt akta: betörők rendőrkézen

2022. 11. 01., k - 09:30
Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Betört két férfi egy csongrádi autóbontó telephelyére. A rendőrök befejezték a nyomozást.

A megalapozott gyanú szerint a 45 éves férfi és 25 éves társa 2022. március 2-án éjszaka Csongrádon, a kerítésen keresztül bemásztak egy autóbontó telephelyére, ahonnan generátorokat és sebességváltókat loptak el, több mint 700 ezer forint értékben. A nyomozók az elvégzett adatgyűjtés és tanúkutatás eredményeként rövid időn belül azonosították a duó tagjait, akiket a városban elfogtak és előállítottak a Csongrádi Rendőrkapitányságra. Az ellopott gépjárműalkatrészeket a rendőrök lefoglalták és visszaadták a telephely tulajdonosának.

A két férfi ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A nyomozók az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldték a Csongrádi Járási Ügyészség részére.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Alázatos munkával elért renomé

Balogh Krisztina c. r. alezredest, a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) székesfehérvári osztályvezető-helyettesét az Emberi Méltóság Védelméért Díjjal tüntették ki. A Kulturális és Innovációs Minisztérium által adományázott kitüntetéssel a bűnügyi szakember emberkereskedelem elleni küzdelemben nyújtott hosszú ideje tartó, kiemelkedő munkáját ismerték el.