Lezárt akta: Dühében kétszer is megrongálta volt barátja kocsiját

2022. 11. 24., cs - 11:20
Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A 46 éves nőnek folytatólagosan elkövetett rongálás vétsége miatt kell felelnie.

A nyomozás adatai szerint 2022. augusztus 14-én 22 óra és 2022. augusztus 15-én 9 óra között Győrött, a Kút utcában egy lezárt állapotban hátrahagyott személygépkocsi első és hátsó szélvédőjét ismeretlen személy betörte. Az adatok elemzése során a nyomozók megállapították, hogy a rongálással a jármű tulajdonosának volt barátnője gyanúsítható, ezért a 46 éves nőt a Győri Rendőrkapitányságon rongálás vétsége elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki.  Ezt követően 2022. október 2-án 6 óra 20 perc körül Győrben, a Kossuth Lajos utcában ismételten megrongálták a kérdéses gépkocsit, úgy, hogy betörték a bal első és a jobb hátsó ajtón lévő szélvédőt, valamint újabb sérüléseket okoztak a korábban már betört első szélvédőn.

1

Az előzőleg már látókörbe került hölgyet az egyenruhások elfogták, majd a Győri Rendőrkapitányságra előállították, ahol immár folytatólagosan elkövetett rongálás vétsége elkövetése miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A nő a bűncselekmény elkövetését elismerte, majd elmondta, hogy tettét nem bánta meg, és a keletkezett kárt sem hajlandó megtéríteni. Előadta továbbá, hogy a korábbi sérelmei miatt követte el a rongálást, mert volt párja nagyon csúnyán bánt vele, pedig sokáig ő tartotta el a férfit.

A győri rendőrök az ügy vizsgálata során a szükséges eljárási cselekményeket végrehajtották, és az iratokat a rendőrkapitányság a napokban vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Halmozta a közlekedési jogsértéseket

A Kalocsai Rendőrkapitányság egyenruhásai őrizetbe vettek egy 21 éves fajszi férfit, aki ittasan, az eltiltás hatálya alatt úgy vezetett, hogy cserbenhagyás – és egy korábbi ittas vezetés – miatt büntetőeljárás volt folyamatban ellene.

 

Forró nyomon

Egy órán belül elfogták a dorogi rendőrök azt a férfit, aki egy tokodi családi házba akart betörni.

 

Teljes útlezárás az M43-as autópályán

Pályakarbantartási munkálatok és műszaki mentés miatt teljes szélességében lezárták az M43-as autópálya Makó felé vezető oldalát Maroslele közelében, ahol tegnap halálos baleset történt.

 

Meglopta a munkatársát

A férfi és ismerőse közel 1,5 millió forint készpénzt és arany ékszert lopott. A debreceni rendőrök befejezték a nyomozást.

 

Lecserélte a rendszámtáblát

A debreceni nyomozók egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a 40 éves férfit.