Lezárt akta: Fejjel a kirakatnak

2022. 12. 07., sze - 08:47
Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Betörte egy nagymágocsi üzlet kirakatát egy helyi fiatal. A rendőrök befejezték a nyomozást.

A megalapozott gyanú szerint egy 18 éves nagymágocsi fiatal 2022. augusztus 21-én délután összeveszett párjával, majd sétálás közben dühében fejjel betörte egy helyi üzlet kirakatát. Az agresszív elkövető ellen garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A nyomozók az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldték a Szentesi Járási Ügyészség részére.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Helikopter az M5-ös sztráda felett

Motoros rendőrök és szolgálati helikopter bevonásával folytatta a fokozott ellenőrzést a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M5-ös autópályán.

 

Lezárták: 13 balhé lett a vége

Jelenleg is letartóztatásban van az a 20 éves fiatal, akit a bajai rendőrök még májusban vettek őrizetbe tucatnyi lopás miatt. Most befejezték az ügy vizsgálatát, és vádemelést javasolnak a gyanúsított ellen.

 

Sikeres ellenőrzést tartottak a rendőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság 2023. szeptember 28-án délelőtt az illegális migráció és az ahhoz kapcsolódó más jogellenes cselekmények felfedése érdekében nagyszabású összehangolt akciót hajtott végre.

 

Lopás miatt keressük

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik annak a nőnek az azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi üzletben napszemüveget lopott.