Lezárt akta: katalizátorokat loptak

2022. 08. 04., cs - 12:30
Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást két férfi és két nő ellen, akik katalizátorokat vágtak le autókról a városban.

A megalapozott gyanú szerint a négy fős csoport tagjai 2022. január 25. és február 1. között két autó katalizátorát levágták és ellopták, ezzel csaknem 300 ezer forintos kárt okozva a járművek tulajdonosainak. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság munkatársai az elvégzett adatgyűjtés és tanúkutatás eredményeként azonosították az elkövetőket, akiket elfogtak és előállítottak a rendőrkapitányságra. A nyomozás során a rendőrök megállapították, hogy az egyik férfi korábban egy kerékpárt is ellopott, amit a kutatás során lefoglaltak.

Ellenük lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A nyomozók az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldték az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Fókuszban a vasúti közlekedés az iskolában

A kunszentmiklósi balesethelyszínelő általános iskolásokkal beszélgetett a balesetekről és azok megelőzésének lehetőségeiről. A legfontosabb téma a vasúti közlekedés biztonsága volt.

 

Derik már biztonságban van

A törökszentmiklósi férfi olyan bánásmódot tanúsított kutyájával szemben, ami miatt Derik maradandó egészségkárosodást szenvedett. A férfit gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.

 

Termesztett csendélet

Munkába indult az a miskolci férfi, akit a rendőrök a kapuban feltartóztattak, mivel a gyanú szerint a feltételezett elkövető marihuánát termesztett.