Lezárt akta: katalizátort loptak

2022. 08. 06., szo - 08:15
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

A hatvani nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Hatvani Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást két ecsédi lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján a 25 éves és 27 éves férfi 2022. március 14. és március 23. között levágta egy ecsédi parkolóban lezárt állapotban hátrahagyott autó katalizátorát.

A rendőrök a bejelentést követően néhány órán belül azonosították, majd otthonukban elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható két férfit, akik kihallgatásukon beismerő vallomást tettek. Továbbá a nyomozók megtalálták az ellopott katalizátort is, melyet visszaadtak a tulajdonosának.

A nyomozó hatóság a vizsgálati szakaszban a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és a keletkezett iratokat a napokban továbbította az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bogyó újra otthon

A szikszói rendőrök visszaadták az eltulajdonított kutyust a gazdájának.

 

Lopott és rabolt

Emelte a tétet az a tiszaburai férfi, aki eleinte csak alkalmi lopásokat, később már rablást követett el. A karcagi rendőrök őrizetbe vették.

 

Lezárt akta: tányéros kenyértörés

Nem kapta vissza lemondott szállásának díját, ezért először „rabul ejtette” vendéglátója kerékpárját, majd 80 tányérját zúzta apró darabokra az a 40 éves zalaszentgróti nő, aki ellen rongálás miatt nyomoztak a ceglédi rendőrök.