Lezárt akta - Középiskolást gázolt el a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen

2023. 03. 02., cs - 12:26
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrség gyanúsítottként hallgatta ki a kenderesi nőt, aki nem tett vallomást a terhére rótt bűncselekményben.

Egy kenderesi lakos személygépkocsival közlekedett Kisújszállás belterületén 2022. március 6-án a kora reggeli órákban. A sofőr nem észlelte, hogy a haladási iránya szerint jobb oldalról, a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen szabályosan megkezdte az áthaladását egy 17 éves középiskolás, akit járművével elütött.  A baleset következtében a fiatal, az igazságügyi orvosszakértő véleménye szerint, 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. A nyomozók a 42 éves nőt közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A műszaki szakértő véleménye szerint a személygépkocsi vezetője – az egyébként jól belátható útszakaszon – a 17 éves lányt 50-55 km/órás sebességgel sodorta el.

A Karcagi Rendőrkapitányság munkatársai a nyomozást befejezték és a napokban vádemelési javaslattal küldték meg az eljárás iratait az illetékes ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Robbantani akart

A zuglói rendőrök befejezték a nyomozást annak a férfinak az ügyében, aki a gyanú szerint robbantással fenyegetett​​ egy áruházat.

 

Rendőrkézen a gázolajtolvajok

A kazincbarcikai rendőrök elfogták azt a két férfit, akik munkagépekből tulajdonítottak el csaknem 1000 liter gázolajat.

 

Áruházakból loptak

Sorozatban lopott két férfi Szegeden. Az ügyben indult nyomozás lezárult.

 

Megelőzték

A Tolna vármegyei rendőrök egy interneten szerveződő illegális gyorsulási verseny megrendezését akadályozták meg a hétvégén Szekszárdon.