Lezárt akta: lekapcsolták az agresszort

2022. 09. 16., p - 16:30
Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Egy szentesi férfi távolsági buszon erőszakoskodott. A rendőrök elfogták.

A középiskolás Szilárd egy márciusi szombat délutánján ült fel a Budapest és Orosháza között közlekedő autóbuszra. Szerencséjére a járművön még volt ülőhely, így helyet is foglalt a hátsó ajtó mögötti ülések egyikén. A mellette lévő szintén üres helyet a kiskunfélegyházi megállónál egy, a harmincas éveiben járó férfi foglalta el. Szilárd orrát ugyan megcsapta az erős alkoholszag, de ő ügyet sem vetett rá, csöndben folytatta az útját. Az utastárs azonban beszédes kedvében volt: először csak a telefonja töltőjének megtalálásában kért segítséget, majd később "bulizásról és csajokról" próbált diskurálni. A fiatal fiú nem bizonyult megfelelő beszélgetőpartnernek, a dialógus lassan monológgá szűkült, ami az ittas férfinak nem volt ínyére. Újdonsült barátjának szótlansága tettlegességig feszítette a szentesi férfi idegeit, aki végül egy ütéssel eltörte a fiatal fiú szemüvegét.

A rendőrök gyorsan a helyszínre értek, aminek a közelében el is fogták az elkövetőt, akinek garázdaság és rongálás vétsége miatt kell felelnie.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen az ékszertolvaj

Gyanúsítottként hallgattak ki a rendőrök egy magyarcsanádi férfit, aki ismerősétől elkért arany nyakláncot adott zálogházba.

 

Zsarolók rács mögött

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság nyomozói pénz átvételénél érték tetten azt a 26 éves zsarolót, aki társával bűnös módon több mint egymillió forintot csalt ki ismerősétől.

 

Legyél Te is rendőr!

Újabb két oktatási intézmény csatlakozott főkapitányságunk pályaorientációs programjához.

 

Ál-vízóraleolvasók

A budapesti rendőrök elfogtak két trükkös tolvajt, akik magukat vízóra-leolvasónak kiadva loptak idős emberektől.